sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Pääsiäisen pallohimmeli ja arvonta

On tullut 6 vuotta siitä, että aloitin bloggaamisen. Paljon on sinä aikana ehtinyt tapahtua. Blogin ulkoasu muuttunut moneen kertaan ja blogin lisäksi on tullut sen omat Facebook sivut, Instagram ja olen myös päässyt blogini kanssa mukaan kahteen huippu-blogiyhteisöön SOblogeihin ja Kotopirkkoihin.


Vuosipäivän kunniaksi ajattelin palkita teitä lukijoitani arvonnalla. Arvontaan saa yhden arvan jokaisesta some-kanavasta jossa minua (tai blogiani!) seuraa. Eli jos seuraat minua bloggerissa, facebookissa ja instagramissa, saat arvontaan kolme arpaa. Osallistua voi kommentoimalla mihin tahansa näistä paikoista arvontakuvan alle monellako arvalla osallistuu ja halutessaan voi jättää pienen kommentin vaikkapa siitä mikä on mieluisin postaukseni :) Aikaa osallistua arvontaan on 16.4.2017 saakka.


Arvonnan palkintona on Moreeni-kustannuksen Himmelikirja. Monelle varmaan tulee ensimmäisenä himmeleistä mieleen joulu, mutta mielestäni varsinkin muovipilleistä tehdyillä himmeleillä voi koristaa vaikkapa terassia!


Itse tein kirjan ohjeen mukaan tällaisen pallohimmelin, joka on kaunis koriste sellaisenaankin, mutta näistä saisi kivan yksityiskohdan vaikkapa sinne terassille kun tekisi monta erikokoista roikkumaan katosta. 

Himmeli pääsi ensimmäiseksi pääsiäiskoristekäyttöön ja muotonsa kanssa sopii hauskasti asetelmaan pitämään suklaamunat edes hetken turvassa.


Mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille ja muistakaahan osallistua arvontaan jättämällä kommenttia! :)

12 kommenttia:

  1. Kolmella arvalla mukana arvontaan :)
    annikajokinen95@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Himmelin voi tehdä monesta eri raaka-aineesta. Kauneimmat ja kokoonmenevät himmelit olen nähnyt erään vanhemman naisen lauhasta tekemät. Yhdellä mukana.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Pari arpaa. Kiva kirja! Onnea!
    Kristiina
    Oonjustiina@ gmail.com

    VastaaPoista
  4. Mukana kahdella! :)

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  5. Hurahdin himmeleihin viime syksynä, yksi pieni lasihimmeli roikkuu vieläkin keittiössä, kun ole raaskinut sitä pakata laatikkoon joulun jäljiltä. Kahdella arvalla mukaan. riiti81(At)gmail.com

    VastaaPoista
  6. Paljon onnea ihanalle blogille!
    Kahdella arvalla mukana:) (Blogger+Fb)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Mukana yhdellä! Bloggerin kautta luen.
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  8. Bloggerin kautta mukaan yhdellä arvalla! Moinen kirja olisi hyvä sukulaislasten kanssa askarteluihin. Yksi heistä innostuikin joulun aikaan himmeleistä. :) hiltuha(at)gmail.com

    VastaaPoista
  9. Yhdellä arvalla osallistun.
    rituha@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. Nukenvaateblogit olivat ihania, sain niistä monta uutta ideaa.
    Arvonnassa mukana yhdellä arvalla.
    esri3363@gmail.com

    VastaaPoista