sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Pääsiäisen pallohimmeli ja arvonta

On tullut 6 vuotta siitä, että aloitin bloggaamisen. Paljon on sinä aikana ehtinyt tapahtua. Blogin ulkoasu muuttunut moneen kertaan ja blogin lisäksi on tullut sen omat Facebook sivut, Instagram ja olen myös päässyt blogini kanssa mukaan kahteen huippu-blogiyhteisöön SOblogeihin ja Kotopirkkoihin.


Vuosipäivän kunniaksi ajattelin palkita teitä lukijoitani arvonnalla. Arvontaan saa yhden arvan jokaisesta some-kanavasta jossa minua (tai blogiani!) seuraa. Eli jos seuraat minua bloggerissa, facebookissa ja instagramissa, saat arvontaan kolme arpaa. Osallistua voi kommentoimalla mihin tahansa näistä paikoista arvontakuvan alle monellako arvalla osallistuu ja halutessaan voi jättää pienen kommentin vaikkapa siitä mikä on mieluisin postaukseni :) Aikaa osallistua arvontaan on 16.4.2017 saakka.


Arvonnan palkintona on Moreeni-kustannuksen Himmelikirja. Monelle varmaan tulee ensimmäisenä himmeleistä mieleen joulu, mutta mielestäni varsinkin muovipilleistä tehdyillä himmeleillä voi koristaa vaikkapa terassia!


Itse tein kirjan ohjeen mukaan tällaisen pallohimmelin, joka on kaunis koriste sellaisenaankin, mutta näistä saisi kivan yksityiskohdan vaikkapa sinne terassille kun tekisi monta erikokoista roikkumaan katosta. 

Himmeli pääsi ensimmäiseksi pääsiäiskoristekäyttöön ja muotonsa kanssa sopii hauskasti asetelmaan pitämään suklaamunat edes hetken turvassa.


Mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille ja muistakaahan osallistua arvontaan jättämällä kommenttia! :)

12 kommenttia:

 1. Kolmella arvalla mukana arvontaan :)
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Himmelin voi tehdä monesta eri raaka-aineesta. Kauneimmat ja kokoonmenevät himmelit olen nähnyt erään vanhemman naisen lauhasta tekemät. Yhdellä mukana.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Pari arpaa. Kiva kirja! Onnea!
  Kristiina
  Oonjustiina@ gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana kahdella! :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 5. Hurahdin himmeleihin viime syksynä, yksi pieni lasihimmeli roikkuu vieläkin keittiössä, kun ole raaskinut sitä pakata laatikkoon joulun jäljiltä. Kahdella arvalla mukaan. riiti81(At)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea ihanalle blogille!
  Kahdella arvalla mukana:) (Blogger+Fb)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukana yhdellä! Bloggerin kautta luen.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 8. Bloggerin kautta mukaan yhdellä arvalla! Moinen kirja olisi hyvä sukulaislasten kanssa askarteluihin. Yksi heistä innostuikin joulun aikaan himmeleistä. :) hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 9. Yhdellä arvalla osallistun.
  rituha@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Nukenvaateblogit olivat ihania, sain niistä monta uutta ideaa.
  Arvonnassa mukana yhdellä arvalla.
  esri3363@gmail.com

  VastaaPoista