perjantai 30. tammikuuta 2015

Kassi kuin kevätaurinko

Helmoja ja hepeneitä -blogin haastesarjan kolmannessa osassa esiteltiin mieluisa käsityökirja. Kirjoista kun pidän muutenkin, niin näitä käsityökirjojakin on "vähän" kerääntynyt.

Esittellyyn kaivoin hyllystä Käsilaukkukirjan, josta en ollutkaan vielä aiemmin mitään ommellut. 


Kirjassa on kauniit kuvat ja selkeät ohjeet. Pidän siitä että jokainen laukkumalli on esitelty valkoisesta kankaasta tehtynä; antaa tilaa omalle mielikuvitukselle. Ainut mistä en pidä tässä kirjassa on se että kaavoja pitää itse suurentaa esim. kopiokoneella. Ainakaan meidän kotiprintteristä ei saanut järkevästi jokaista kaavaa sivulta tulostettua.

Tein Marimekon "musta virta" -puuvillasta kirjan olkalaukku -kaavalla suuren kassin. Kangas on synkästä nimestään huolimatta mielestäni ihanana keväinen ja koko kassi on kuin kevätaurinko. Vuorikangas Eurokankaan puuvilla, ja tein vielä pienen sisätaskunKiitos Krista haasteista!
Nyt vain itseä niskasta kiinni ja ompelemaan kaikista muistakin käyttämättömistä kirjoista jotain :)


30.1 Tuulialla ja Vaapula

6 kommenttia:

 1. Onpa tyylikkään oloinen kirja, itselleni ihan vieras. Minä olen aika huonosti tehnyt mitään laukkuja, joten kirja voisi olla aika inspiroiva minulle :). Tuo sinun tekemäsi kassi tosiaan muistuttaa kevätaurinkoa, se on todella hieno! Suuret kiitokset sinulle, kun innostuit ottaa haasteen vastaan :).

  VastaaPoista
 2. Hieno laukku! Kaunis kangas ja tyylikäs lopputulos. Minä niin haluaisin osata ommella laukkuja, jotain toista kirjaa olen lainannutkin kirjastosta (mutten ommellut mitään). Tämä kirja on minulle uusi tuttavuus, täytyypä pistää nimi muistiin.

  VastaaPoista
 3. Tulipa kaunis laukku! Tuo keltaisen ja harmaan yhdeistelmä on hieno ja aika vähän käytetty.

  VastaaPoista
 4. Kirja näyttää tosi kiinnostavalta. Mulla jostain syystä on loppunut usein innostus kesken kun oon yrittänyt tehdä laukkuja. Ehkä pitäisi taas aktivoitua. Tosi tyylikäs ja käytännöllinen tuo sinun tekemä. Ja lohdullista, että muillakin on isoja pinoja käsityökirjoja hamstrattuna.

  VastaaPoista
 5. On kyllä niin aurinkoisen kaunis kassi. Pitäisi kyllä kaivaa kirjoja esille ja toteuttaa edes jotakin niistä:-)

  VastaaPoista