sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Keväisiä haasteompeluksia

SaVassa takkihaasteen jatkoksi oli "pika"haasteeksi tehdä takkeihin asusteet.
Testailin pipoja ja huiveja Eurokankaan palalaarista löytyneeseen värivirheelliseen trikooseen, joka kuitenkin sopii ihan kivasti väreiltään uusiin muumitakkeihin.

Pipot Pikku Piltin Toisenlainen Pipo -ohjeella. Huivit omasta päästä. Fionalle testailin tuubihuivia ja Stellalle mallia otin jostain olemassa olevasta kaupan kolmiohuivista. Stellan lapasten kaava Ottobre 6/2010 (reilua mitoitusta nuokin)


Nämä melkein pysyy samassa kuvassa.....Myös toinen haaste SaVasta, jossa perjantaina oli Project SaVaWay III; aikaa 2h, aiheena ompele jotain puuvillakankaasta ja lisäjippona oli käytettävä nauhaa. 
Ensimmäistä kertaa olin mukana haasteessa, joka oli kolmatta kertaa, mutta en varmastikaan viimeistä kertaa. Tämä oli kivaa!

Testasin sitten Tildan Ateljeessa -kirjasta lattiatyynyä. Aikaa jäi peräti muutama minuutti ylimääräistä.Illalla näppäisty kuva "aina kiukkuisen" Möykyn (14-vee) kanssa...
Ja vielä muistuttelen: Tänään vielä ehtii osallistua arvontaani, jossa palkintovaihtoehtoinan kirjoja tai pipo! Tästä arvontaan! :)

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat takit ja asusteet neitokaisilla ja aivan ihana tuo lattiarahi <3

  VastaaPoista
 2. Ihanat kevätasut! <3 En käsitä miten sait tuon tyynyn valmiiksi haasteen aikana! Pitäis kai itsekin kokeilla, jos on noin nopeatekoinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä siinä sai kiirettä pitää että sai valmiiksi :) Mutta ehdottomasti toki kokeilemaan, itsekin ajattelin tehdä vielä lisää näitä.

   Poista
 3. Somat kevätasut (: Ja nyt on haasteeseen vastattu ;)

  VastaaPoista