tiistai 25. syyskuuta 2018

Lusikkariipukset

Tein kaksi erilaista lusikkakakorua lahjaksi pyöreitä synttäreitä viettäneille ystäville. Korut ovat yksinkertaisuudessaan tehty sahaamalla korusahalla kuviot pikkulusikkaan.


Ja koska jotenkin ei viitsi mihinkään muoviseen pakata itsetehtyjä kierrätyskoruja, tein tällä kertaa vanhasta nahkatakista "korurasiat". Nahasta leikkasin summissa "sopivankokoisen" neliön, jonka kulmat ompelin ompelukoneella yhteen, jolloin siitä muodostui rasia. Näitä tehdessä kannattaa muistaa, että rasian koko pienenee aika tavalla alkuperäisestä leikatusta palasta.Vanhat nahkatakit ovat loistavaa askartelu- ja uusiokäyttömateriaalia ja niitä rumia, osittain kuluneita ja epämuodikkaita takkeja löytää krippiksiltä. Tämä takki löytynyt Seinäjoen kierrätyskeskuksesta, kuten niin moni muukin uusiokäyttöön päätynyt takki.  


Nahkainen rasia käy jatkossa vaikka eteisen pöydälle keräämään avaimia ja kolikoita, sitä pikkusälää, mitä varmaan kaikki keräävät jonnekin.... :) 


3 kommenttia:

  1. Ihastuttava koru herkän kauniilla kuvioinnilla. Käyttäisin tuollaista usein. Lahjan saajakin varmasti arvostaa. Ja tuo rasia on kruunaa kokonaisuuden täydelliseksi sekä kierrätysajatuksen osalta että ennen kaikkea ulkoasulta.

    VastaaPoista