keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Seinäjoen asuntomessut - tarkemmin, vielä kerran

Vielä yksi postaus ennakkokurkisteluja Seinäjoen asuntomessuille. Ei ole enää kuin reilu viikko ja messut avautuvat kaikelle kansalle ihasteltavaksi.
Messut ovat avoinna 8.7.-7.8.2016.


Pikkuusen paree

Pikkuusen paree kohteessa on mukavasti valoa ja avaruutta ja kaunis skandinaavinen sisustus. Neliöitä on käytetty reilusti yhteisiin oleskelutiloihin ja tereasseihin.
Lakka Lakeus

Lakka Lakeus on myös hyvin vaalea. Upea kivitalo on selkeälinjainen ja sisustukseltaan minimalistinen mutta täynnä luksusta, mm. kokolattiamatot makkareissa.


Hartman koti Ruutu

Selkeää linjaa sisustuksessa jatkaa Hartman koti Ruutu, jossa niin ikään on käytetty paljon vaaleita sävyjä. Sisustuksessa on kivoja ratkaisuja ja talossa on kodikas tunnelma.


Nixi Sarkoa

Jostain syystä kuvaus jäi itselläni tässä kohteessa hyvin vähäiselle. Taisi mennä aika ihastellessa mm. nestemäistä kangastapettia. :) 

Villa Roihu

Villa Roihu on kaupunkihirsitalo, jossa on myös ihana tunnelma. Ihastelin moniakin kauniita ja käytännöllisiä ratkaisuja. Tämä kohde on myös yksi suosikeistani. 
Asuntomessujen virallisille sivuille.

1 kommentti:

  1. Näitä asuntomessukuvia jaksaisi katsoa aina vain. Jokaisessa bloggaajan postauksessa on aina löydetty jotain uuttakin.

    VastaaPoista