tiistai 14. kesäkuuta 2016

Seinäjoen asuntomessut - tarkemmin, osa 2

Jatketaanpas Seinäjoen asuntomessukohteissa. Tähän poimin tutustumiskäynniltä ne pohjalaisimmat talot. Upeasti yhdistelty perinteistä pohjalaista ja uutta ilmettä. Näissä toistuvat mustan, harmaan ja valkoisen yhdistelmät ovat muutenkin aina lähellä sydäntäni :)
Hauskaa oli huomata messualueella miten paljon oli käytetty ihan perinteisiä räsymattoja (toki useasti vähemmän kirjavia kuin mitä minä muistan ne mummolasta), keinutuoleja ja könninkelloja.

Kannustalo Pohjanmaa

Kannustalo Pohjanmaasta on perinteinen pohjalaistalo tämän päivän ihmiselle. Tämä oli kyllä yksi suurimmista suosikeistani kokonaisuudessaan tunnelmaltaan. Perinteistä ja modernia oli yhdistelty taitavasti ja asunnossa on paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia.Kaunis makkari, eikä mustanpuhuvasta tapetistaan huolimatta yhtään synkkä.
Honka Markki

Honka Markki on moderni hirsitalo. Käydessämme sielä vierailulla, puuttui vielä esim. yläkertaan johtavat rappuset. Alakerrassa oli sen verran kiinnostavia ratkaisuja tehty, että odotan kyllä näkeväni tästä vielä loputkin :)
Kimara Katariina

Kimara Katariina on moderni hirsinen pohjalaistalo. Paljon ikkunoita, pohjalaisia piirteitä ja luonnetta. Perinteisiä pohjalaisia värejä vain ripaus, ja muuten vaaleaa ja valoisaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti