perjantai 1. heinäkuuta 2016

Find Out


Pääsimme SOblogien kanssa testaamaan Pakopeli Find Out:ia Ilmajoelle tunnelmalliseen Yli-Lauroselan pihapiiriin. Olin kokeillut peliä kerran ennemminkin, mutta eipä siitä hyötyä ollut, kun tehtävät tietenkin olivat erilaiset. Ihan ei siis aika riittänyt meidän kolmen hengen porukalle, vaan vähästä jäi kiinni ja jumiin jäätiin ;)


Pakopeli Find Out toimii Ilmajoen Yli-Lauroselan talomuseon lisäksi Seinäjoella Rytmikorjaamolla. Ilmajoella huoneita on neljä; Kokin kamari, Isännän huone, Aitta ja Wanha talli. Kaikissa on oma tarinansa, joissa on viitteitä oikeasti toteutuneisiin historian tapahtumiin. Huoneesta on tarkoitus päästä pois tunnin sisällä ratkaisemalla erilaisia tehtäviä ja pulmia.Minä olin mukana testaamassa Isännän huonetta jossa elettiin vuotta 1867. "Talon entisen ja nykyisen emännän välillä on kateutta ja epäoikeudenmukaisuutta, ja te olette tulleet niitä nyt ratkomaan. Kaikki ovat juhlimassa Ilmajoen kunnan itsenäistymistä eikä ketään ole missään. Paitsi te. Menette Juho-isännän huoneeseen etsimään kiistan kohteena olevaa perintösormusta, kun yksi pölvästi joukossanne vetää oven kiinni, eikä se aukea kuin ulkopuolelta."

Bloggareiden toinen ryhmä kävi testaamassa Aitan, josta voi lukea vaikkapa à la Piritan blogista.


 Pakopelit ovat kyllä äärettömän viihdyttäviä ja kerrassaan mahtavaa yhdessä tekemistä. Siinä ei muista uusia tuttavuuksia jännittää, kun pohtii kuumeisesti tietä ulos huoneesta vihjeiden avulla. (kuvat eivät liity mitenkään tehtävien ratkaisuihin!)

Lisätietoja Find Out Pakopelistä heidän nettisivuiltaan: www.findout.fi


1 kommentti:

  1. Mä niin tykkäsin tästä! Varasin ensi tiistaille Kokin Kamarin, katsotaan josko nyt päästäisiin pois ;)

    VastaaPoista