sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Valoa kotiin

Osallistun tällä postauksella Sisustusniksit-sivustolla käytävään Valaisinhaasteeseen. Olethan ihana ja käyt äänestämässä postaustani 20.12. alkaen!


Synkkääkin synkempään syksyyn ja talveen sopivat erinomaisesti sisustusvalot. Paperinaruvaloja on nyt vähän joka puolella, mutta minä tein omani vanhasta kirjasta leikatuilla suikaleilla. (Täällä tarkempi ohjeistus ja enemmän kuvia :) 
Tuunasin jokin aika sitten vanhan kultareunaisen kattoplafondin enemmän mieleisemmäksi ja modernimmaksi. Spray-maalilla vain pohjamaali ja pintaan kiiltävä musta maali ja lamppu on kuin uusi. Täältä alkuperäinen postaus. Lamppu on itseasiassa vaihtanut jo paikkaa ja olohuone ulkonäköään...                                                                                  Tässä alkuperäinen :)


Suosikkini tekemistäni valaisimista on pilleistä tehty pöytälampun "varjostin" himmelitekniikalla. Alkuperäinen postaus löytyy täältä


Asunnosta toiseen on myös muuttanut vuosikaudet seppä-paappani tekemä valaisin. Se tuo mieleen rakkaita muistoja lapsuudesta ja edesmenneestä paapasta. 

Kamerasta tietenkin kaikki akut tyhjänä, niin edes hätäinen kännykkäräpsy valaisimesta O.o


Taloon.com sivuilta tutustuin erilaisiin vaihtoehtoihin, mitä takkahuoneeseen voisi laittaa nykyisen surkean näköisen ja kuntoisen valaisimen tilalle. Tilassa on koko ajan läpikulkua, joten mikä tahansa riippuva valaisin ei käy, vaikka ne niin kauniita ovatkin, mutta esimerkiksi jompaa kumpaa tällaista useampi voisi olla hauska. 

Tämä kirjoitus osallistuu nettirautakauppa www.taloon.com:in blogikilpailuun http://www.sisustusniksit.fi kutsuttuna. Muistathan käydä äänestämässä! Äänestämällä voit voittaa 300€ lahjakortin taloon.comiin.3 kommenttia:

  1. Hyvä uudistus vaikka mie huomaan yhä enemmän viehättyväni vanhoista metallivalaisimista, vanhuus ei tule yksin.

    VastaaPoista
  2. Ihana toi Oviedo-lamppu! Mä oottelen sun piparitalopostausta, se oli ihan mieletön tupa!

    VastaaPoista
  3. Ihana toi Oviedo-lamppu! Mä oottelen sun piparitalopostausta, se oli ihan mieletön tupa!

    VastaaPoista