tiistai 8. joulukuuta 2015

Merenneitojuttuja

Oma suosikkielokuvani lapsena oli ehdottomasti Disneyn Pieni merenneito ja sitä katsottiin VHS-kasetti lähes puhki. Ostin muutamia vuosia sitten samaisen elokuvan uudistetut DVD-version ja pettymys oli valtava! Ymmärrän että ääninäyttelijät on vaihdettu, mutta mikä järki oli vaihtaa sanoja, jopa lauluista!! En vain pysty katsomaan sitä uutta versiota, vaikka meillä tytöt sen muutaman kerran ovatkin katsoneet. Tinkeliharava on mitä on, mulle ei kelpaa mikään tingentongeli!
Mutta positiivisempiin asioihin. Ihana serkkunu hankki meille liput Orion -elokuvateatterin Pienen merenneidon alkuperäisversion (1989) näytökseen. Aivan huippu juttu, että tuollaisia esitetään. En tiedä kuka vollotti elokuvassa eniten Stella 3-v vai kummitätinsä ;)Arielista innostuneina Fiona sai mekon, jossa vain etukappale digiprinttiä, joka on tilattu Koot -kaupasta, loppu Eurokankaan paloista sukellettua mustaa trikoota, jossa mukana vähän kimalletta.Lisäsin myös kuplia muistuttavia HotFix-strasseja etukappaleelle

Stellan mekossa seikkailee Arielin lisäksi myös Tähkäpää, kankaan sukelsin Tampereen käsityömessuilla Poppanavakan paloista.


Muutama prinsessoista sai HotFix-strasseja mekkojensa koristeiksi.

Tein vielä tytöille tyllihameen samaan teemaan. Tämän tarvikepaketin ostin jo muutamia vuosia sitten Amerikan matkalta. Alkuperäisessä ohjeessa tyllisuikaleet olisi pitänyt laittaa tavalliseen kuminauhaan, mutta vaihdoin sen Nappikauppa Punahilkassa olevan ohjeen mukaiseen pantaan.


Joululahjavinkki! Tilaa itsellesi tai ystävällesi lahjaksi suomenkielinen Burda-lehti 3 nroa hintaan 16,50€. Tilaus alkaa tammikuun numerosta, joka ilmestyy 14.1. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa 3 numeron jälkeen. Yhteystiedot ja tilaukset osoitteeseen marianne.koskimies@burdastyle.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti