sunnuntai 9. elokuuta 2015

Maksiraitaa

Maksimekko jälleen (vaikka ensin niin meinasin että maksimekot eivät ole lainkaan mun juttu, nyt tämä on jo kolmas!) (täällä ja täällä kaksi edellistä)

Marimekon ihanan leveää mustaharmaata raitaa ( Marimekon Herttoniemen outletista joskus löytynyt). Yllättäen liian matala pala, joten jatkoin yläosan mustalla joustopitsillä (Eurokankaasta). Komia kiviseinä taustalla on Isonkyrön kivikirkkoa, jonka vieressä käytiin 1700-luvun markkinoilla.

8 kommenttia:

 1. Todella hyvän näköinen mekko ja pitsi sopii yläosaan loistavasti. :-) Mulla on tästä samaisesta trikoosta paita ja tunika. Myöhemmin yritin metsästää kangasta juurikin maksimekkoa varten mutta eihän sitä enää löytynyt. Onneksi Ottobreltä löysin punavalko-raitasta - mutta kyllä mulle edelleenkin mustaharmaa kelpais. ;-)

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis mekko ja pitsi on erinomainen tehokeino ja koriste! Harmi kyllä, kun nuo maksiraidat ovat niin kiven alla, kivaa ei meinaa löytää mistään.

  VastaaPoista
 3. Todella upea, sopii sinulle erittäin hyvin!

  VastaaPoista
 4. Kaunis mekko! Itselläni ei vielä ole tullut maksimekko innostusta, mutta hyvältähän nämä näyttää! Myös edellisen postauksen perhosmekko ja pitsiliina oli hieno.

  VastaaPoista
 5. Voi miten valtavan kaunis, niin mekko kuin nainenkin! Miksköhän en ole aiemmin lukijaksi liittynyt, nyt tilanne kuitenkin korjattu :)

  VastaaPoista
 6. Wau! Onpas siinä todella upea mekko ja nainen!

  VastaaPoista
 7. Sinulle on Liebster Award haaste osoitteessa http://monitaituri.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html :)

  VastaaPoista