lauantai 8. elokuuta 2015

Savaway - Tyyne-Esteri

Ompeluryhmän perjantaihaasteen yllärikangas tilattiin Tyyne-Esteriltä ja paketista ilmeistyi kauniita Mersia Designin perhosia luomutrikoona. Kangas on kaunis, mutta minulla kun sattuu olemaan henkilökohtainen ongelma perhosten kanssa, niin en pistänyt lainkaan pahakseni vaikka Fiona ilmoitti heti kankaan nähtyään että haluaa siitä itselleen maksimekon. Vähän mietin, että noinkohan tulee maksimekkoa juuri käytettyä kun edellinenkään ei kovinkaan montaa kertaa ole päällä ollut, mutta lupasin silti tehdä toiveiden mekon.
Ideat olivat kaiken muun suhteen lujassa, mutta lopulta vähän ennen "veivi"ajan alkua löysin laatikon perältä kivan roosan värisen pitsiliinan ja vielä lähes saman väristä resoria.

Liinassa sattui olemaan yksi sakara viallinen, en tiedä oliko tullut virhe virkatessa vai oliko vain jäänyt keskeneräiseksi, mutta erilaisuutensa vuoksi jouti kääntää nurjalle, muuten mekko on hyvinkin yksinkertainen, peruspaitakaavalla kuositeltu mekko. Ainoastaan ompelujärjestys piti miettiä uusiksi.


Letitin vielä kaveriksi samasta resorista vyön, mutta sitä ei tyttö halunnutkaan laittaa päälleen, ainakaan tällä kertaa.

6 kommenttia:

 1. Tosi nätti, kaunis tuo pitsi tuolla selässä!

  VastaaPoista
 2. Upea mekko! :) Sinulle olisi haaste blogissa http://unelmallinen.blogspot.fi/2015/08/blogihaasteet.html

  VastaaPoista
 3. Voi, onpa kerrassaan kaunis!! Ihana tuo pitsi. :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis mekko, ihana pitsiselkämys!

  VastaaPoista