sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Ihanat amppelit

Kävimme SObloggareiden kanssa Taito Etelä-Pohjanmaan vieraina. Tutuistuimme toimintaan, kesällä tulevaan Farmari-tapahtumaan, ihastuttavaan myymälään ja saimme kassin, joka sisälsi mm. kudontakehyksen (josta lisää myöhemmin). Illan aikana möys askartelimme yhdessä amppelin tekemispaketista.

Tälläinen tuli tekemispaketin amppelista.

Innoistuin vielä tekemään kotona pari amppelia lisää. Suurimmaksi osaksi näissä on ilmakasveja, jotka eivät tarvitse multaa ja kasteluksi riittää suihkuttelu noin kerran viikossa.


Valkoinen amppeli on vanhan (tekonahkaisen) käsilaukun hihna ja mustassa on käytetty vanhan nahkatakin saumakohdat.


Tässä vielä muutama fiiliskuva Taito EP:n Kaarakan talon myymälästä:

Ilkassa oli myös juttu SOblogeista ja kuva illalta kun olimme näitä amppeleita askartelemassa:Tulee jo keväisempi fiilis, kun saa muutamat kasvit ikkunalle, vaikka ulkona lunta vielä riittääkin.


3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Voi ei mitä sekoilen! Poistin vahingossa kommenttini. No tässä uudestaan! Ihania nuo amppelit! 😍 taidan käydä myös rustoopuorista hakemassa värkit! Mistä olet tuon isomman/isommat lasikulhot ostanut? Näyttää juuri niin sopivan kokoiselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Juulia! Aivan kuvittelin joskus tähän vastanneeni, mutta hukkunut varmaan bittiavaruuteen... Isot lasikulhot ovat tarttuneet joskus Ikean reissulta mukaan :)

   Poista