sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Seinäjoen asuntomessut - tarkemmin, osa 1

Tästä on jo muutama viikko aikaa kun pääsimme bloggareidden kanssa käymään Seinäjoen asuntomessualueella tutustumassa etukäteen muutamaan kohteeseen. Teinkin jo yhden koostepostauksen päivästä, mutta tässä vähän enemmän kuvia samoista kohteista.As oy Seinäjoen Tulikivimylly

Moderni kivinen luhtitalo, jossa tutustuimme kahteen asuntoon. Ensimmäinen oli Pentikin sisustuksella toteutettu perheasunto.

Keittiön saarekkeen päädyssä oli kiva viini-aiheinen valotaulu


Ja olkkarin upea tehosteseinäSaman luhtitalon toinen tutustumiskohde oli Seinäjoen kaupunginteatterin suunnittelijoiden sisustama asunto Lainahöyhenissä-komediamusikaalin päätähti Zazalle. Täältä ei blig-bligiä puuttunut!

 Mäihä Lusto

Mäihä Lusto on alueen puukerrostalo, jossa kävimme tutustumassa myös kahteen kohteeseen, jotka oli sisustanut Mäkelä & Roos, Maria Elina Sanjanen.
Toinen asunnoista, Mäihä MUUBS oli sisustettu hyvin rouheasti ja erikoisesti. Paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia.


Molemmista kerrostalon ausunnoista löytyi myös upeat puu-tehosteseinät

Toinen kohteista on sisustettu perinteisemmin teemalla "moderni mummola"2 kommenttia:

  1. Kiitos vierailusta Mäihässä ja kauniista kuvista! Tervetuloa vielä heinäkuussa katsomaan Mäihän kolmas messuasunto "Mäihä Galleria Konsti". :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Noin kauniisti sisustetuista kohteista on ilo ottaa kuvia :) Tulen ehdottomasti käymään myös kolmannessa Mäihän messuasunnossa!

      Poista