tiistai 24. marraskuuta 2015

Kultaista

En ole oikeastaan pitänyt ennemmin kultaisesta, mutta tässä varsinkin syksyn mittaan se on jostain syystä alkanut viehättää..
Leikkasin Teippitarhalta Kotopirkkojen kanssa yhteistyönä saatua mt CASA 10cm leveää kultaista teippitapettia palloiksi ja liimailin silmämääräisesti olohuoneen seinään. Meinasin ensin laittaa vain muutamia sinne tänne, mutta "vahingossa" niitä tuli koko seinällinen. Näillä oli hauska tuunata ja nehän voi nyppiä irti sitten kun ei jaksa enää katsella ja taas on valkoinen seinä :)Leikkasin palloja kerralla useampia, laittamalla teippiä kerroksittain

Mitta-apuna käytin kaukosäädintä :D

pallot olivat kovin rutussa asennusvaiheessa, mutta hyvin ne siitä suoristuivat
Teippitarha tarjoaa myös alekoodin Kotopirkkojen lukijoille, koodilla Kotopirkot-teippaa saa -20% alennuksen Teippitarhan verkkokaupasta 13.12. klo 23.59 asti

Kultaista väriä spray-pullosta saivat myös kaiken kirjavat jääkaappimagneetit

6 kommenttia:

 1. Hauska ilme tuli palloista. Ja bonusta niiden irrotettavuudesta. On kuitenkin niin ilmeikäs, että ehkä alkaa kyllästyttään jossain kohtaa. Mut kivan pirteä ilme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saattaa tosiaan olla että jossain vaiheessa kyllästyy, mutta noihan on helppo ottaa pois, ja vaikka siirtää toisaalle :)

   Poista
 2. Tulipa pirtsakka ilme :) ja hauska idea :) Liisa

  VastaaPoista
 3. Kivat! Kyllä täälläkin tuohon kultaiseen on innostuttu. Valkoisessa kylppärissä suihkuseinällä yksi pystyraita ja makkarissa sängynpäädyssä 4 vaakaraitaan aseteltua teippitapetti "vuotaa" Olleet jo jonkun aikaa ja kovasti tykkään, en taida poistaa ihan hetikään vaikka helposti/ siististi lähtisivätkin :)

  VastaaPoista