sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Panda-fani

Stellalla on unikaverina panda ja luultavasti sen vuoksi on hyvin innoissaan kaikista pandoista muutenkin. Viljamin puodin pandoista taidetaan kuitenkin olla molemmat yhtä innoissaan. Seinäjoen käsityömessuilta eilen tarttui mukaan pätkät ihania uusia jättipandoja ja vanhoja tuttuja pieniä pandoja, mutta tällä kertaa puhtaan valkoisella pohjalla.


En halunnut rikkoa pandoja liiaksi, joten sain ajatuksen käyttää kangasta paneeleina. Sivut muokkasin niin, että sivusaumoja ei enää erikseen tullut ja tietenkin taskut, koska käyttäjä on kolmivuotias ;)

Mekon kaavan muokkailin peruspaitakaavasta ja leggarit Hopsis-kaavaa apuna käyttäen.


Tässä vielä raakaversio siitä miten muokkasin kaavaa. Alaa en ole koskaan opiskellut ja muutenkin lähestymistaktiikkani aiheeseen (kuin aiheeseen) on "perse edellä puuhun", joten kokeilut omalla vastuulla ;) Mustat viivat siis alkuperäinen kaava ja pisteviivat se miten leikkasin kankaan. 

5 kommenttia:

  1. Ihanan erilainen mekko! Raikas tuulahdus pandoineen. Tuo iso panda on kyllä niin hellyyttävä myös! :)

    VastaaPoista
  2. Loistava idea tuo sivupaneeli! Taidanpa apinoida jotain samantyylistä omista pandakankaistani, sillä en millään halua leikellä pandoja (ja saada kylkiin puolikkaita yksilöitä).

    VastaaPoista
  3. Menee nii ihanasti noi pandaleggaritki mekon kanssa :) Ihana setti :)

    VastaaPoista