sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Peplumit ja tekstin tuottamisen vaikeus

Lyö tyhjää, näppäimistö tuntuu olevan jokin täysin vieras asia ja tekstin tuottaminen lähes mahdotonta. Käykö teille muille bloggareille koskaan niin että ei meinaa saada kirjoitettua mitään tekemästään asiasta? Tuttuja juttujahan nämä pitäis olla, kun blogipostauksiakin on reilusti kahdensadan päälle... Mutta ei, niin ei, katselkaa kuvia, en tiedä mitä sanoisin. 

Tytöille peplumit uusimman Ottobren kaavalla, vähän pituuksia lisäilin ja farkkutrikoosta leggarit jollain perusleggarikaavalla. Pupukangas Paapiilta, perhoset jenkkireissulta Jo-Ann:sta ja farkkutrikoo Ottobrelta.

2 kommenttia:

  1. Mulla usein ihan sama fiilis. Ehkä siinä on jotain liikaa itsekritiikkiä. Sen takia tulee pidettyä blogitekstit lyhyinä ja faktapitoisina, kun tuntuu että jos alkaa liikaa selostelemaan, niin sitten jonain hetkenä ne voi alkaa ärsyttää itseä ja vaikuttaa teennäiseltä. Mut se on kyllä varmaan ihan turhaa, saahan sitä päiväkirjaansa kirjoittaa mitä mieleen juolahtaa. Suloiset ja kätevät setit oot ommellut. Ja ihanat poseeraukset tytöillä.

    VastaaPoista
  2. Hauskoja kuvia! Kiva idea napit resorissa!

    VastaaPoista