lauantai 29. kesäkuuta 2013

Mekko ompelujumin purkuun

Ompelujumitus on ollut päällänsä ja ompeluun tulikin 2 kuukauden (!!??!!) tauko. (Okei, toinen kuukausi oltiin reissussa ja kaukana koneista...) Sinänsä hyvä puoli, että tulipa kuin varkain kuukauden kankaatonkin vietettyä, kun ei aiemmin ole selkäranka moisiin riittänyt ;)


Ompelujumitusta purkamaan tein Fionalle mekkosen, Minnie-liivimekkoa (Ottobre 6/2010) löyhästi mukaillen. Yläosan ihanat bambit Neppi.fi:stä, alaosan kangas kangashamstereista joskus hamstrattu ja resorit Pehemiältä. (Mekko kerkesi mökkimatkalla mennä jo ihan ryppyiseksi...)

3 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin;) Kesäinen meininki mekossa ja aikamoinen taidonnäyte saada noin kirjavat kankaat näyttämään coolilta ja epäsekavalta (sorry sanahirviö mut en parempaakaan keksinyt)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pyörittelin kyllä kauan kankaita että laitanko noin kirjavan yhdistelmän, mutta jotenkin se sitten istui parhaiten.. niin överi, että on jo hyvä ;)

   Poista
 2. On siis jo korkea aika olla kankaallisella :D Hieno mekko hienolla trinsessalla. Tuo raitaresori onkin piste iin päälle :) Resoreja kun ei koskaan voi olla ollenkaan liikaa :))

  VastaaPoista