sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Keittiön kohennus

Tykkään tapetoinnista, joten minulla on melko matala kynnys repiä vanhat tapetit pois ja vaihtaa uusiin. Toki päänvaivaa tuottaa monesti tapetin valinta, joskus vaihtoehtoja vain on liikaa... Keittiön erkkeriin tutkailin ensin uudeksi vaihtoehdoksi Marimekon Muijaa, mutta tämä vaaleanpunainen, pilkuiltaan samankaltainen, huuteli remonttikaupan alelaarissa ja työpäivän jälkeen keittiön seinä sai uuden värityksen. Kyllä tuli valoa!
Lähikuva uudesta tapetista ja "ennen" kuva jossa vielä limen vihreä seinä


Seuraavana päivänä päätin vielä fiksata keittiön välitilan. 
Siellä on normaalisti lasi, mutta se on muutamasta kohdasta lieden takana haljennut (vanhanaikainen liesi, jonka uunin höyryt tulevat kaikki suoraan seinään...) Haljennut lasi on ärsyttänyt, mutta uuteen ei olla vielä viitsitty vaihtaa, ennen kuin uusitaan joskus liesikin (sitten kun menee rikki...). Pikaisen kasvojenkohotuksen välitila sai Lidlin tiilikuvi-fixistä. Todellinen pika-remontti :)

2 kommenttia:

  1. Hei vau! Siis oliko tuo väliseinän kivipinta tarraa, se näytti tuossa ensimmäisessä kuvassa ihan aidolta! :) Laitoitko muovin päälle vielä jonkun suojan, lasin tai pleksin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Väliseinän kivi on tosiaan tarraa. Ihan Lidlin "sisustusmuovia" eli kontaktimuovia kuviolla :) Meillä on tuossa välitilassa lasi, niin laitoin sen tarran suoraan vaan sen päälle. Olen kyllä nähnyt näitä käytettävän ihan vaikka kaakelin päälläkin, mutta sitten saattaa ilmeisesti tulla saumojen kosteuden keräämisessä ongelmia... kuulemma :)

      Poista