Pääsiäisen pyhiksi raikas juustokakku
pohja:
200 g digestivekeksejä
75 g voita
täyte:
4 liivatelehteä
2,5 dl Flora Kuohu
2 rs (á 200 g) Viola appelsiinituorejuustoa
0,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
130 g valkosuklaata
1/2 sitruunan mehu
päälle:
1 tlk persikanpuolikkaita ja liemi
1 dl hyytelösokeria
Murenna keksit sulan voin kanssa ja levitä irtopohjavuoan pohjalle.
Pane liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma ja lisää sekaan tuorejuusto ja sokerit. Sulata valkosuklaa ja lisää seokseen. Kuumenna sitruunan mehu ja liuota siihen liivatteet ja lisää seokseen ohuena nauhana. Anna hyytyä.
Kuumenna persikoiden liemi kattilassa ja lisää hyytelösokeri. Anna kiehahtaa ja jäähtyä sitten haaleaksi. Kaada vuokaan persikoiden päälle. Anna hyytyä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti