tiistai 12. maaliskuuta 2019

Laukkuja

Facebookin ompeluryhmässä oli jokin aika sitten yllätyskangas-haaste. Tilasimme siis kankaan tietämättä millainen kangas sieltä tulee tai edes sitä, millä kuviolla. Yllätyskankaaksi paljastui Nuppu print companyn kaunis iltarusko markiisi-vahvuisena kankaana. Paksu puuvillakangas vaikutti heti sopivalta repun ompeluun, kaavaa vain pohdin aika kauan. Päädyin sitten tekemään Eilen tein -blogin ohjetta mukaillen repun.  Clutchin kaava on Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin -kirjasta. 


Avaimille ompelin laukun sisälle nahkasta letitetyn nyörin, etteivät ne huku laukun pohjalle ja myös etupuolelle laitoin avainrenkaan, johon voi laittaa vaikka heijastimen. 


Clutch sai koristeeksi vetoketjun päähän nahkatupsun


Laukussa tehosteena käytetty mokkanahka on kierrätetty Kierrätyskeskuksesta löytyneestä nahkatakista ja laukun metalliosat ovat vanhoista laukuista purettuja. Repun etutaskuun hyödynsin nahkatakin olemassa olevan vetoketjun sellaisenaan.1 kommentti:

  1. Ihanat ♡ Vitsit, kun itsekin osais (sais aikaan opetella) repun ompelun. Sais just sellasen kun haluaa ja noita ohjeita kyllä löytyy netistä :)

    VastaaPoista