perjantai 9. syyskuuta 2016

Lipasto uusiksi

Meillä on makkarissa ollut susiruma lipasto, mutta asiansa ajaa säilytyskalusteena. Uudistamisvimmassani unohtui ottaa "ennen" kuva, mutta löysin jonkun vanhan kuvan missä sentään sitä originaalia lipastoa näkyi.


Jokin aika sitten Lidlissä sattui olemaan myynnissä heidän "dc-fixejään" eli sisustusmuoveja ja osuinpa paikalle niin että niitä oli vielä jäljellä. Lipasto sai uuden pinnan kivasta kapeasta lankusta ja kanteen laitoin rauhoittamaan lautasekamelskaa kiiltävän valkoisen fixin.
Lipasto sai nyt taas hetkeksi jatkoaika
Samalla ompeluhuoneen tarvikelaatikko sai uuden ilmeen samaisen kaupan fixillä. 

4 kommenttia:

 1. Hieno tuunaus!❤️👍
  Lipastosta tuli tosi hieno. En tiennytkään, että Lidlissä myydään fixiä.😀
  Meillä on ollut samanlainen lipasto joskus. Harmi, kun ei ole enää.
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niillä on Lidlissä silloin tällöin fixejä myynnissä. Facebookin dc-fix kontaktimuovituunaajat (tms) ryhmässä niistä keskustellaan, ja ilmeisesti kova menekki on silloin kun tulevat myyntiin. Meilläkin tämä lipasto olisi varmaan kadonnut jo aikaisemmin, jos olisin "jaksanut" etsiä uuden tilalle ;)

   Poista
 2. Miten tuota dc-fixiä laitetaan että tulee siisti? Esim kannen reuna ja alapuoli...? Pitäääkö mennä päällekkäin tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reunat ja alapuolen voi laittaa esim. niin että hiustenkuivaajalla lämmitetään muovia ja samalla sitä saa venytettyä nurkkiin nätisti. Tämän lisäksi tein kyllä vielä nurkkaan viuhkamaiset aukileikkaukset, että muovi asettui nätisti. Fixi saa (ja pitääkin) mennä päällekkäin alapuolella :)

   Poista