Kokeilin täyttää ilmapalloja lempparikarkeillani, jelly beanseilla ja päällystin puhalletut ilmapallot sulatetulla tummalla suklaalla. Aika työläitä, mutta on nämä aika paljon kaupan suklaamunia isompiakin! ;)
Kun karkkeja oli tukittu palloon riittävä määrä, puhalsin ne, pesin tiskiaineella ja valelin öljyllä
Sulatettua suklaata pursotetaan rennosti joka puolelle. Kannattaa pursottaa ensin toinen puoli, laittaa hetkeksi jääkaappiin jähmettymään, kääntää pallot ja pursottaa loppupalloon suklaa.
Pallot saa taas hetken jähemettyä jääkaapissa, jonka jälkeen pallon voi puhkaista. Mitä paremmin pallo repeää puhjetessaan, sitä paremmin karkit saa sieltä pois.
Ihan ei mennyt kaikki niinkuin strömsössä... taisi olla liian lämmintä suklaata tässä versiossa.
Ohhoh, aika kekseliästä. Tosi hienoja. mulla ei kyllä kärsivällisyys riittäisi.
VastaaPoistaHauska idea! :)
VastaaPoistaOlipa ihastuttava idea! Sitä on pakko kokeilla! :)
VastaaPoistaJa mukava blogilöytö, jota jäänkin seurailemaan! Tervetuloa kurkistamaan omaani :)