perjantai 12. helmikuuta 2016

Ystäville

Influenssa otti ja ajoi allekirjoittaneen sohvannurkkaan, mutta ajattelin jakaa pari pientä ja helppoa askartelua ystävänpäivää ajatellen.

The Little Village -blogin jakoi kivan ohjeen vispattuun voiteeseen ja sokerikuorintaan. Samaisen reseptin pohjalta tein Piparminttu-sokerikuorinnan ja kahvikuorinnan pieniksi muistamisiksi (nämä lähti ystäville jo jouluna, mutta tällaisia pieniä lahjojahan voi antaa ympäri vuoden  :)


Kookosöljyä vatkataan noin 7 minuuttia, kunnes se noin kaksikertaistuu. Lisätään joukkoon lusikallinen karitevoita sekä piparminttu-uutetta ja sokeri. Osa vaahdosta otetaan erilleen ja lisätään hieman punaista elintarvikeväriä. Kuorinta kasataan pieneen purkkiin kerroksittain.
Kahvikuorintaan ei tarvita kuin kookosöljyä, karitevoita sekä kahvia. Itse lisäsin vielä hieman sokeria tähän kuorintaan. Kahvi värjää itsessään vaahdon kivan ruskeaksi

Tytöt tekivät päiväkotiin ystävilleen muutaman ystävänpäiväkortin. Maalien värikarttoihin tehtiin sydämenmuitoisella rei'ittäjällä koloja ja taakse kirjoiteltiin terveiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti