maanantai 2. helmikuuta 2015

Savaton 9 - kolmen asian kokonaisuus

Finaalitehtävänä oli tehdä kolmen asian kokonaisuus. Valitsin "asiakkaaksi" Fionan ja tein hänelle asukokonaisuuden, tietysti myös asiakkaan toiveita kuunnellen.


Lisäksi tarkoituksena oli hyödyntää myös vanhojen veivien ideoita, joista tätä tehtävää tehdessä ajattelin ainakin; Ompele jotain + nappi, alaosa, yksiväristä, botanical kukallista, outdoors ulkokamaa, ryppyveivi, inspiroidu kuvasta, kovaa ja pehmeää... lisäksi käytetty veiveistä tuttuja lisiäkin, eli nappeja, nauhoja, applikointeja ja voisi myös sanoa että yllärikankaita, koska kaikki tehtävään käytetyt materiaalit omista varastoista. Savaton veiveistä taas, ompele jotain (kaikki osat), sisällytä kolme asiaa seuraavasta listasta (paidassa;applikointi, pitsi, framilon), tutoriaali (applikoitu naama ja korvat tehdyn tutoriaalin mukana) vähintään kymmenen saumaa (takissa ainakin 15),  girly rock (asiakkaalle asu), oma kuosi (perus collegeen kuosi applikoimalla), peruspaitakaavan muokkaus (raglanhihainen paita peplum tunikaksi)...

Perus villakangastakki on piristetty pinkeillä tikkauksilla, rusetilla sekä pinkillä vuorilla. Hyväksi marinoitu (lähemmäs kymmenen vuotta...?) villakangas todennäköisesti Eurokankaasta, kuin myös vuorisatiini.
Tunikaan inspiraatiota on haettu uusimmassa Ottobressakin olleesta peplum-paitamallista. Sydän applikoitu takissakin käytetystä vuorikankaasta ja pitsistä. Kimalteleva college myös Eurokankaasta.

Lisäksi vielä legginsin, joihin asiakas toivoi kissaa. Se suunniteltiin yhdessä toisesta polvipaikasta. Polvipaikkojen kangas aikaisemmasta savatonista tutusta nahkapintaisesta trikoosta. Myös legginsien kangas Eurokankaan paloista....ja voittohan tällä setillä tuli!! :D Olen valtavan otettu tästä kunnianosoituksesta. Kiitos kaikille kannustuksesta ja myös äänestäjille  :)

6 kommenttia:

 1. Onnea! Kisa oli tiukka, mutta mun ääni meni tälle setille, kun jotenkin oli niin söpis.

  VastaaPoista
 2. Hieno ja tyylikäs asukokonaisuus! Onnittelut minultakin :)

  VastaaPoista
 3. Upeat vaatteet <3 Onnea voitosta <3

  VastaaPoista
 4. Upea setti! Takki on kyllä niin herttaisen tyylikäs. Onnittelut voitosta!

  VastaaPoista
 5. Mielenkiintoisia yksityiskohtia, sydännapit ja rusettitamppi villatakin selässä. Polvipaikat ja pitsisydän myös hienosti toteuteutettu.

  VastaaPoista