sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Neuletakki

Mallikelpoisen ensimmäisen viikon viikkohaasteesa pyydettiin valitsemaan kaksi päämateriaalia, joista toinen kuvastaa itseä ja toinen on täysin päinvastainen.
Ensimmäisena ajatuksena, josta ei yli päässyt, oli valita nahka siksi materiaaliksi joka kuvastaa minua. Kestävä, mukautuva, luonnollinen, vahva, monipuolinen.... sille vastakohdaksi tekokuituinen, henkäyksen ohut ja hauras neulos.

Tästä yhdistelmästä syntyi neuletakki Tehtaamon muokkausohjeilla.
8 kommenttia:

 1. Kiva neuletakki! Mistä tuo sininen kangas on? Sopisi muutamaan suunnittelemaani juttuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sininen kangas on Eurokankaan palalaarista tongittu varmaan jo viime talvena :)

   Poista
  2. Ok. Eli äärimmäisen hyvällä tuurilla saattaa sattua vastaan :)

   Poista
 2. Onpas sähäkän sininen! Kivan ilmava vaate! Tykkään!

  VastaaPoista
 3. Ensin täytyy sanoa, että tosi hienoja juttuja löysin tuolta "kaikki yhdellä sivulla" esim. se joulukalenteri ja lattiatyyny. Aikamoisen määrän mekkoja olet sinäkin ommellut! Täytyy tulla joku ilta paneutumaan niihin ihan ajan kanssa! Sinulle sopii upeasti tuo sininen, kuvat ovat muutenkin tosi hyvät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan pari mekkoa tosiaan tullut ommeltua ja luultavasti niitä saa tehdä vielä paljon lisää ;)

   Poista
 4. Kiva idea! Onko tuo sininen niitä neuloksia missä raidat menee vähän miten sattuu langansuunnan kanssa? Minulla on vastaavaa mustavalkoisena ja meinasi aivot nyrjähtää kun mietin mitä siitä voiskaan tehdä, samantapaisen liehuttimen tein tyttärelle ja siihen se oli just hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on just sellainen kangas :) Meinas lähtee järki tuota leikellessä, mut sit totesin että en piittaa raidoista ollenkaan, leikkaan vaan, ja tuollainen tuli :D

   Poista