sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Savaway - Make It Work

Perjantain Savaway haasteessa oli todellinen ylläri. Linnel Handmadelta tehtiin tilaus mysteeripaketista, josta kerrottiin vain, että se EI sisällä kangasta. Huuli pyöreänä ja sormet näppiksellä tämäkin yllytyshullu tilasi omansa. ¨

Kuori, hyvin ohkainen, tuli torstaina ja voi, kun sitä piti käydä silittelemässä ja hypistelemässä mennen tullen siinä keittiönpöydällä. Perjantaina aamulla sen sitten sai avata ja yllätys oli!
Sisältä paljastui paitakaava, jossa oli muokkausta varten valmiina piirretty jo mm. huppu, leikkaus rinnan alle ja perhoshiha.

Pikkuisen muokkailin M-kokoa itselleni sopivammaksi; selkään vähän pittuutta, ja hihaan ja vaan tarkistelin ympärysmittoja. Koeversion olisi saanut perjantaina myös tehdä, mutta oli muita juttuja... ;)

Tästä taas lähdettiin. Jonkinlaista hahmotelmaa tein ensin paperille. 
Ohuet trikoot jälleen Eurokankaan palalaareista..

Perjantai-illalla ei valmista tullut. Yritin paitaan huppua, mutta ilmeisesti tein jonkin (leikkuu) virheen, enkä saanut kapistusta mieleisekseni. 
Lauantaina aamulla jatkoin, vaihdoin hupun isoon vapaasti saksittuun kaulukseen ja lisäsin hihoihin vielä resorit tuomaan lisää pituutta (miten niin apinakäsi?) Kauaa ei mennyt, mutta ei vain enää silloin perjantaina illalla järki luistanut, että olisi saanut valmiiksi :)

Sovituskuvat otettu mökillä, kun mentiin sinne viettämään Venetsialaisia.


Kaulus esittelyssä :)


Pieni kuski veneretkellä..

Ja illan tunnelmaa ihanassa huvimajassa...


1 kommentti:

  1. Kyllä harmittaa, että tämä savaway jäi kokematta. aivan mielettömän ihana paita ja tuo kaula-aukko on juuri sopiva paitaan.

    VastaaPoista