lauantai 13. heinäkuuta 2013

Savaway ja koneiden kapina

Perjantai-illalla oli taas tuttu Savaway. Tällä kertaa Pehemiältä oli tilattu yllärikangas, joka saapui jo viikolla mutta paketin avaaminen piti malttaa jättää perjantai aamuun. 

Paketista paljastui sinistä kalastajaa (voi kun olis ollut sitä pinkkiä! -huokailen kun olen nähnyt siitä vielä enemmän valmista vaatetta...)

Eipä se kankaan väri onneksi tahtia haitannut. Fionakin oli heti innoissaan tilailemassa siitä vaikka mitä ja Stellakin viisoi kankaan kissoja onnellisena. 

Näistä lähdettiin... Arvoin parikin eri resoria ja kasan muuta "tyttöväristä" trikoota mukaan.

Ja tässä vaiheessa oltiin klo 23.15 noin. Ja tämä on hyvinkin sievistelty kuva... hame repsottelee miten sattuu, helman rullapäärme ei edes yritä olla rullapäärme, kaikki on päättelemättä ja paidasta puuttuu helmakäänne. 
Ongelmana ja ajansyöjänä oli siis "ystäväni" Eva-saumuri, joka päätti kettuilla koko illan päin naamaa. Langoitin sen varmaan toistakymmentä kertaa uusiksi, vaihdoin neuloja ja yritin kaikkeni, mutta se ei vain saanut kunnollista tikkiä aikaiseksi ja lisäksi katkoi vuorotellen lankoja satunnaisessa järjestyksessä... olisi pitänyt ajoissa ymmärtää luovuttaa niin olisihan nuo saanut kasaan ompelukoneellakin..

Lauantai aamulla rohkaisin mieleni ja vielä kerran langoitin ja vaihdoin neulat Evaan ja sen jälkeen päätin, että saa toimia verkonpainona jos ei muuksi muutu... Uhkailu näköjään on taas se paras keino ja vanha rouva lähti kuin lähtikin tekemään ihan kelvollista tikkiä ja unohti jopa katkoa lankoja.
Hameen vielä purkasin puoliksi ja ompelin uudelleen...

Tässä koko setti, jota ei kyllä varmaankaan settinä käytetä... sen verran kirjavaa on...

Helmaan laitoin pinkin pitsin

Ja paita taas tutulla Hoops-kaavalla. Raitaresori jo aikaisemmin tilattu Pehemiältä

Kankaiden menekki yhteensä n. 0,7m

2 kommenttia:

  1. Lopputulos näyttää hyvälle! Joskus koneilla vaan on koneen mieli, valitettavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mikähän siinä onkin kun koneet yleensä vielä takkuaa juuri silloin kun ei missään nimessä saisi.. ;)

      Poista