perjantai 22. maaliskuuta 2013

Testailuja

Buzzadorina pääsin testaamaan lasten kanssa Möllerin pikkukaloja sekä Onni-puuroja ja -vellejä.
Itselleni ja ystäville jaettavaksi testaukseen tuli myös Oral-B Pro-Expert -hammastahnaa.

Buzzauksesta: Buzzadorina pääsee testaamaan tuotteita, joista sitten raportoidaan buzzador-sivuilla, ystäville, blogissa, facessa, jne. Jos Buzzadorina toimiminen kiinnostaa niin tästä linkistä Buzzador sivuille ja muistakaa mainita nimimerkki mrs kelso jos kirjaudutte tuotetestaajiksi.

Möllerin pikkukalat sisältävät omega-3-rasvahappoja ja d-vitamiiniä, ne ovat pienehköjä karkinmakuisia ja hyytelömäisiä. Pakkauksesta kalan irroittaminen yllätti, koska oli todellakin niin hyytelöinen että vaikeahko saada paketista ulos.
Meidän nelivuotias piti niistä kovastikin, meinasi että ovat karkkeja ja yksivuotiaskin maistoi palan, mutta pyöritteli aika kauan sitä suussaan. Itselleni pikkukalat eivät maistuneet, ehkä juuri siksi kun olivat kuin karkkeja ja jälkimaku oli mielestäni kamala. Kalanmaksaöljyn maku jäi kauaksi aikaa suuhun, olisiko sitten jotain lapsuuden ikävempiä makumuistoja.. :)

Toisena tuotteena päästiin testaamaan Valion Onni-puuroja. Pikkuneidille ei vain nuo puurot maistuneet... ollut tässä kyllä muutenkin poikkeuksellisesti huonompi syömään (vissiin jotain hampaita pukkaa) mutta ei kyllä ole saanut noita puuroja alas kuin muutaman hassun lusikallisen. :/
Omaan makuun vadelmainen puuro oli jotenkin turhan esanssinen. Puolukkainen puuro oli ihan hyvän makuista mutta molemmat mielestäni aivan liian makeita. Ei kai noin pienten puurojen vielä tarvisi olla niin kovin "sokerisia"? vaikka eivät toki oikeaa sokeria sisälläkään.


Sitten vielä Oral-B Pro-Expert -hammastahnasta. Hyvä ja mieto maku tahnassa, mutta jotenkin ehkä juuri se saa aikaan vaikutelman tehottomuudesta, heh, ei oo niin "väkevää" kuin "pepsodentit". Mies ei pitänyt yhtään tahnan mausta, eikä montaa kertaa viitsinyt sitä sitten edes yrittää käyttää. Eli ei tainnut tästä tulla uutta tuotetta meille.

1 kommentti: