tiistai 25. syyskuuta 2012

Jumpsuit

Pitihän tämäkin kokeilla. Stellalle Jumpsuit (Ottobre 4/12) koossa 74, lahkeita ja hihoja pidennetty pari senttiä. Resoreita myös kavensin hieman alkuperäisestä kaavasta ja lisäksi vuoritin haalarin kokonaan trikoolla. Päällisen pöllö-college Keskisiltä ja vuori Eurokankaasta.  Kokoa käyttäjällä tällähetkellä 70cm.

3 kommenttia:

 1. Ihana jumpsuit! Näin tätä pöllöcollegea yhdessä kangaskaupassa mutta tyttö ei huolinut sitä...rai-rai,saisikohan sen innostettua tästä vielä.. ;-)

  VastaaPoista
 2. Tätä jumpsuitia olen itsekkin katsellut kyseisestä lehdestä, mutta se näyttää jotenkin leveältä. Tosin mallin päällä ei niin leveältä, mutta jo ei enää vauvaiässä olevalle tykkään että malli on slimmimpi. Luuletko että kaava antaisi sitä kaventaa? Itse olen vasta aloitteleva ompelija, joten voi olla että se on liian haastava. :) Ihana tosiaan tuo pöllökangas! Ja mallineiti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan melko leveä kaava tämäkin. En tiedä kuinka tuota kannattaisi kaventaa, mutta teen usein, niin kuin tässäkin, että lisään pituutta kaavaan seuraavasta (tai jopa sitö seuraavasta) koosta ja leveydestä voin piirtää jopa kokoa pienemmän :)
   Rohkeasti vain kokeilemaan uusia juttuja! Niin minäkin aina teen! :D

   Poista