perjantai 5. elokuuta 2011

Sadepäiväksi juustosarvia

Juustosarvien resepti äitini arkistoista. Aina yhtä hyviä, ja näihin saa kätevästi hukattua jääkaappiin unohtuneet juustojen loput.

Juustosarvet (16 kpl)

3,5 dl vehnäjauhoja
2 dl juustoraastetta
50 g voita
1 prk kermaviiliä
1/2 tl suolaa
2 1/2 tl leivinjauhetta

Täyte:
1 pieni muna
3 dl juustoraastetta

Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää sulatettu voi ja viimeiseksi kermaviili. Sekoita tasaiseksi.
Jaa taikina kahteen osaan ja kauli isohkoiksi ympyröiksi. Leikkaa kumpikin taikinaympyrä kahdeksaan osaan. Sekoita täytteen aineet keskenään ja laita lusikallinen juustoraasteseosta kolmioiden leveään päähän.
Rullaa sarviksi, voitele munalla ja paista uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti